Google Adwords Fundamentals

Het Google Adwords Fundamentals examen heeft betrekking op basisaspecten van AdWords en online adverteren, met inbegrip van accountbeheer en de waarde van adverteren in het zoeknetwerk.

 

Google Search Advertising


Het Advanced Search examen voor gevorderden en vergevorderden behandelt praktische tips voor het beheren van AdWords campagnes.


Google Display Advertising


Het Advanced Display examen voor gevorderden en vergevorderden behandelt praktische tips voor adverteren op YouTube en in het zoeknetwerk van Google.


 

Google Analytics Individual Qualification

De Google Analytics IQ test behandelt de kennis en vaardigheden in gebruik en het inrichten van Google Analytics.Google Shopping Advertising

Het Shopping Advertising-examen heeft betrekking op fundamentele en geavanceerde aspecten van adverteren via Shopping, zoals een Merchant Center-account en productdatafeed maken, en Shopping-campagnes maken en beheren.

Google Adwords Video


In het Video Advertising-examen worden basisbeginselen en gevorderde concepten behandeld, waaronder praktische tips voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met videoadvertenties op YouTube en internet.


Mobile Advertising


Het Mobile Advertising-examen behandelt zowel basisaspecten als geavanceerde aspecten van adverteren op mobiele apparaten. Aan bod komen onder meer advertentie-indelingen, strategieën voor bieden en targeting, en methoden voor het meten en optimaliseren van campagnes.


Bing Ads Accredited Professional

Het Bing Ads examen heeft betrekking op basisaspecten van Bing Advertising en online adverteren, met inbegrip van accountbeheer en de waarde van adverteren in het zoeknetwerk.