Mijn naam is Erik Dijkman, 31 jaar en werkzaam als Digital Marketeer bij in2search. Ik heb >5 jaar ervaring op het gebied van result driven online marketing. In de afgelopen jaren heb ik organisaties als Mart Visser, FysioSupplies, The Online Retail Company, Athleteshop, Allfree B.V., Bonobos en Dagpas geholpen met de ontwikkeling en uitvoering van hun online marketing strategie.

Als Online Marketeer specialiseer ik mij in Search Engine Marketing, Display Marketing, Affiliate Marketing en Content Marketing.

Tijdens mijn afstudeerstage bij Theater vanBeresteyn ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de online vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website van het theater. Vrijwel direct na mijn studie ben ik gaan werken voor Allfree B.V., als Online
Marketeer. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten van diverse lokale MKB bedrijven.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als digital marketeer voor in2search.

Over in2search
in2search, opgericht in 2012, bestaat uit een hecht team van digital marketing specialisten. Een persoonlijke sfeer, korte lijnen en snel schakelen is wat je van ons kunt verwachten. Wij werken niet met jaarcontracten, we streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van succes en tevredenheid. Samen ondernemen, groeien, het beste resultaat neerzetten. Onze specialisten hebben ruime online marketing ervaring opgedaan bij grote adverteerders als T-Mobile, Telfort, De Hypotheker, ebookers en TMG. Je campagnes zijn bij ons in goede handen. Download hier mijn CV

Erik Dijkman

Online Marketeer

 

 
 
 
 
 

Partners