Mijn naam is Erik Dijkman, 31 jaar en werkzaam als Digital Marketeer bij Rocket Digital. Ik heb >5 jaar ervaring op het gebied van result driven online marketing. In de afgelopen jaren heb ik organisaties als Mart Visser, FysioSupplies, The Online Retail Company, Athleteshop, Allfree B.V., Bonobos en Dagpas geholpen met de ontwikkeling en uitvoering van hun online marketing strategie.

Als Online Marketeer specialiseer ik mij in Search Engine Marketing, Display Marketing, Affiliate Marketing en Content Marketing.

Tijdens mijn afstudeerstage bij Theater vanBeresteyn ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de online vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website van het theater. Vrijwel direct na mijn studie ben ik gaan werken voor Allfree B.V., als Online
Marketeer. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten van diverse lokale MKB bedrijven.

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als digital marketeer voor Rocket Digital.

Over Rocket Digital
Rocket Digital is een landelijk opererend digital marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten.

Wij begeleiden ruim 80 bedrijven met het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Bestaande opdrachtgevers worden blij van onze professionele en flexibele aanpak, waar gezamenlijk ondernemen centraal staat. Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden.

Wil je weten wat Rocket Digital voor jou kan betekenen? Neem dan contact op! Download hier mijn CV

Erik Dijkman

Online Marketeer

 

 
 
 
 
 

Partners